sanjes zoo dagbesteding

arbeidsmatige dagbesteding

Voor jongeren en volwassenen die niet meer naar school gaan en/of (tijdelijk) niet in het reguliere werkproces terecht kunnen, bieden we arbeidsmatige dagbesteding.

De dagbesteding is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00u. We werken met een vaste dagstructuur, waarbij we de ochtend beginnen met een voer- en schoonmaakronde. Iedere deelnemer heeft hiervoor vaste diergroepen. Het middagprogramma bestaat uit werkzaamheden op gebied van park- en tuinonderhoud of andere werkzaamheden die op of rond het bedrijf moeten gebeuren. Denk aan voer halen, oud papier wegbrengen, boodschappen doen. Terplekke spreken we af wie wat gaat doen. Na het koffiemoment sluiten we de dag af met een voerronde.

op maat

Zoek je naar dagbesteding in combinatie met onderwijs? Behoefte aan 1-op-1 begeleiding of is langzame opbouw in dagbesteding gewenst? We kijken graag met jullie naar de mogelijkheden. In overleg kunnen we een programma op maat samenstellen, eventueel samen met ketenpartners.

werken met dieren

Houd je van dieren en ben je graag buiten bezig? Dan ben je bij SanjesZoo op de juiste plek. De dagelijkse verzorging van de dieren is een belangrijk en vast onderdeel van de dagbesteding die we bieden. Iedere dag starten we met een voerronde en zorgen we ervoor dat de verblijven weer schoon en netjes zijn.

werken bij sanjes zoo
Sanjes Zoo Dagbesteding Zorg Friesland

overige activiteiten

Naast de dierverzorging, houden we ons ook bezig met andere dingen. Op een vaste dag in de week wordt er door deelnemers boodschappen gedaan en wat lekkers gemaakt voor bij de lunch. Ook zijn we bezig met park- en tuinonderhoud: snoeien van struiken, paden bladvrij maken en we hebben een eigen moestuin waarin we groente en fruit verbouwen. En altijd al meer willen weten over dieren? Op dit moment wordt ook wekelijks een uurtje natuurles aangeboden. Qua overige activiteiten bepaalt de deelnemer zelf waar hij/zij aan deelneemt.