Stage dierverzorging (MBO)

Voor het schooljaar 2023 – 2024 hebben we nog mogelijkheden voor een stage op maandag t/m woensdag en in het weekend. Op donderdags en vrijdags zijn wij reeds voorzien. 

In het dierenpark van SanjesSafari wonen ruim 40 verschillende diersoorten, bestaande uit een mix van landbouwhuisdieren en meer tropische dieren. Tijdens je stage ben je samen met de collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse voer- en schoonmaakrondes in het park. Het team wat werkzaam is in de dierverzorging bestaat uit onze vaste dierverzorgers en deelnemers die dagbesteding bij ons volgen.

Je werkdag start bij ons om 8:00 uur. Je begint met de voerronde en het schoonmaken van de verblijven. Is dit klaar dan ga je aan de slag met klussen. Denk hierbij aan reparatie van verblijven, het maken van verrijking of het verplaatsen van dieren. Tot slot sluit je de dag af met een voerronde. Om 17:00 uur is de werkdag voorbij.

naar wie zijn we op zoek?

Je volgt een MBO-opleiding in de dierverzorging op niveau 3 of 4.

Kunt goed in teamverband werken.

Bent oplettend en zorgvuldig.

In de dierverzorging bieden we geen snuffelstage. Onze voorkeur gaat uit naar een stagiair die voor langere tijd en/of meerdere dagen in de week bij ons komt stagelopen.
arbeidsovereenkomst
Stageovereenkomst
aantal uren
In overleg

wij bieden

Als leerbedrijf bieden we een leuke, dynamische werkomgeving waar je in de gelegenheid wordt gesteld om met veel verschillende dieren te werken.

kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar informatie@sanjessafari.nl. Bij vragen kan op dinsdag en donderdag telefonisch contact opgenomen worden met Lybrich Visbeek via tel.nr. 0511-477390.

Het kunnen verstrekken van een Verklaring Omtrent het Gedrag is onderdeel van de sollicitatie.