Stage Maatschappelijke Zorg (MBO)

Per september hebben we weer plek voor een stagiair(e) Maatschappelijke Zorg (MBO 3 of 4).

In SanjesZoo, het dierenpark van SanjesSafari, wonen ruim 40 verschillende diersoorten, bestaande uit een mix van landbouwhuisdieren en meer tropische dieren. Dierverzorging, maar ook park- en tuinonderhoud wordt hier gedaan door de deelnemers op onze dagbesteding. Doordeweeks bieden we hier dagbesteding aan voor (jong)volwassenen. Op woensdagmiddag en zaterdags is er jeugddagbesteding.

Samen met de aanwezige begeleider(s) zorg je voor structuur en overzicht in de dag. De werkdag begint standaard met de voerrondes. Je helpt deelnemers bij vragen en werkt waar nodig met ze mee. Aansluitend worden de verblijven schoongemaakt. ‘S middags variëren de activiteiten; koken en creatief kunnen onderdeel uitmaken van het dagprogramma, maar ook hand-en-spandiensten als oud papier verzamelen en wegbrengen of voer ophalen zijn activiteiten die vanuit de dagbesteding worden opgepakt. Gedurende de hele dag ben jij samen met je collega-begeleider het aanspreekpunt voor de deelnemers. Op het einde van de dag verzorg je samen met je collega’s de dagrapportage.

naar wie zijn we op zoek?

Je volgt de opleiding MBO Maatschappelijke Zorg (niveau 3 of 4)

Je bent goed in staat tot houden van overzicht en aanbrengen van structuur

Je hebt een pro-actieve houding en weet deelnemers leuk mee te nemen in de activiteiten

Je bent in staat tot reflecteren op je eigen handelen

arbeidsovereenkomst
Stageovereenkomst
aantal uren
In overleg

wij bieden

Als stagebedrijf bieden we een leuke en gezellige werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief.

kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar dagbesteding@sanjeszoo.nl

Bij vragen kan op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 16:00 en 17:00u telefonisch contact opgenomen worden met Marieke op tel.nr. 06-29 81 39 24.

Het kunnen verstrekken van een Verklaring Omtrent het Gedrag is onderdeel van de sollicitatie.